Illuzion.nl LANparty forum - Forum Index Illuzion.nl LANparty forum - Forum Index Illuzion.nl LANparty forum - Forum Index
FAQ  •  Search  •  Memberlist  •  Usergroups  •  Register  •  Profile  •  Log in to check your private messages  •  Log in

  Illuzion.nl LANparty forum - Forum Index » Illuzion LANparty » WallyLAN 7 200 deelnemers (31-08 t/m 02-09)
View previous topic
View next topic

Reply to topic
 WallyLAN 7 200 deelnemers (31-08 t/m 02-09)
Author Message
Wallylan
Just starting


Joined: 21 Jul 2007
Posts: 1

PostPosted: Sat Jul 21, 2007 3:29 pm    Post subject: WallyLAN 7 200 deelnemers (31-08 t/m 02-09) Reply with quote

WallyLAN 7 200 deelnemers (31-08 t/m 02-09)
WallyLAN 7


Van vrijdag 31 augustus 17:00 tot zondag 2 september 17:00 is er een lan-party in de sporthal Beukendal te Soest. Deze editie van WallyLAN zal in het teken van FUN staan. Op het gebied van de compo?s zal er dit jaar ook iets veranderen.


Fun Compo?s
Dit jaar worden er geen traditionele compo?s georganiseerd, maar zullen er FUN compo?s gehouden worden. Deze zullen door de organisatie geregeld worden. Welke dit precies zullen worden vermeld de compo crew binnenkort op de website.

Tevens is het voor jullie zelf ook mogelijk om een compo op te zetten als je toch een CS:S compo wilt. Hou er wel rekening mee dat je dan enig ervaring moet hebben met dit soort dingen. Bijvoorbeeld een game-server zou handig zijn. De compo crew zou je in ieder geval wel kunnen helpen mocht je vragen hebben.


Eten en drinken
Er is een kantine aanwezig waar je voor een redelijke prijs goed kan eten en drinken. Ook voor je ontbijt en avond eten kunnen wij dit zeker aanbevelen. Er zal dit jaar ook weer keuze zijn tot een compleet maaltijdpakket. We zullen op de site bekend maken wat de kosten dit jaar zullen zijn voor een maaltijdpakket.


De prijs
De kosten voor WallyLAN zijn per periode bepaald. Hoe eerder je betaald, hoe eerder je verzekerd bent van een plek en als je betaald hebt kun je ook een plekje kiezen op de plattegrond.
Betaal je snel? Dan kost het minder, dan als je in de 2e periode zit.

Periode 1 ? 10,- t/m 30 juni
Periode 2 ? 15,- 1 juli t/m 31 juli
Periode 3 ? 20,- 1 augustus t/m 20 augustus


Na 20 augustus is het niet meer mogelijk om vooruit te betalen. Dit betekent dat je 20, - euro aan de deur moet betalen en je mogelijk niet zeker bent van een plek. Zeker als je met een groep bent en je wilt naast elkaar zitten zou ik zeker vooruit betalen.

Kortom wees er voor jezelf vroeg bij. Voor ons is het ook makkelijker wanneer we weten hoeveel deelnemers er ongeveer komen.

Wat krijg je hier voor?
- Toegang tot het (draadloos) netwerk en Internet.
- Toegang tot de douches.
- Je eigen tafel en stoel voor 3 dagen.
- En een heleboel gezelligheid.


Kort samengevat
De locatie is ideaal. We hebben de gehele sporthal tot onze beschikking dus er is meer dan genoeg ruimte, meer dan genoeg stroom en je hebt de mogelijkheid om te douchen. Tevens kun je van de crew weer de gebruikelijke gezelligheid verwachten en wij hopen dat jullie er net zoveel zin in hebben als ons.

Site: http://www.wallylan.nl
Plaats: Sporthal Beukendal te Soest
Deelnemers: maximaal 200
Gigabit powered netwerk.

Voor meer informatie raadpleeg onze website http://www.wallylan.nl en bezoek hem regelmatig voor nieuwe nieuwtjes en andere berichten.


Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
:: Top