Illuzion.nl LANparty forum - Forum Index Illuzion.nl LANparty forum - Forum Index Illuzion.nl LANparty forum - Forum Index
FAQ  •  Search  •  Memberlist  •  Usergroups  •  Register  •  Profile  •  Log in to check your private messages  •  Log in

  Illuzion.nl LANparty forum - Forum Index » Illuzion LANparty » LANNatioN 2007 spring, 27 t/m 29 april in Wedde
View previous topic
View next topic

Reply to topic
 LANNatioN 2007 spring, 27 t/m 29 april in Wedde
Author Message
KillerDream
Just starting


Joined: 27 Mar 2007
Posts: 1
Location: Groningen, Nederland

PostPosted: Tue Mar 27, 2007 6:12 pm    Post subject: LANNatioN 2007 spring, 27 t/m 29 april in Wedde Reply with quote

Op vrijdag 27 april 18:00 t/m zondag 29 april 18:00 organiseert Stichting LANNatioN in samenwerking met Camping Wedderbergen een LAN-Party voor 80 deelnemers.

Lokatie
?LANNatioN 2007 spring? zal gehouden worden in het activiteitengebouw van Camping Wedderbergen in Wedde. Camping Wedderbergen ligt 5km ten zuiden van Winschoten. In het activiteitengebouw zijn alle voorzieningen aanwezig voor een prettig verblijf, zoals gratis douches. Slapen kan je in de door jezelf meegebrachte tent die opgezet mag worden op het LANNatioN veld achter het activiteitengebouw.

Catering
Tijdens het gehele evenement zal er een goedkope catering in het activiteitengebouw aanwezig zijn. ?s Morgens zullen er verse broodjes met beleg zijn en in de avonduren zijn er warme snacks te bestellen zoals patat, frikandel/kroket, broodje hamburger, bal gehakt enz.

Netwerk
Het super snelle gigabit-stacked netwerk zal wederom verzorgd worden door onze partner Illuzion. Iedere deelnemer zal beschikking hebben over een dedicated 100mbit verbinding. Op het netwerk zullen diverse servers aanwezig zijn. Het meebrengen van een eigen server is natuurlijk ook mogelijk.

Entreekosten
De kosten voor deelname aan ?LANNatioN 2007 spring? bedraagt ?20.- wanneer je je aanmeld op de website van Stichting LANNatioN en voor vrijdag 13 april het entreebedrag overmaakt. Kom je vrijdag 27 april aan de deur dan betaal je ?25.-. Mensen die zich inschrijven en betalen voor 13 april hebben de mogelijkheid om een tafel te reserveren. Uiteraard geldt vol = vol!

Slapen in caravan of trekkershut
Wanneer je niet zo?n zin hebt om in je eigen tent te slapen dan kan je ook een caravan of een trekkerhut op de camping huren. Neem hiervoor contact op met Camping Wedderbergen voor aantrekkelijke tarieven.

Samenvattend
- Vrijdag 27 t/m zondag 29 april 2007
- Camping Wedderbergen te Wedde
- Ruime locatie in activiteitengebouw
- Plaats voor 80 deelnemers
- Gratis douches
- Ruime parkeergelegenheid
- Slapen in tent (of trekkershut/caravan)
- Snel netwerk door Illuzion
- Hoog gezelligheidsgehalte

Oftewel ?LANNatioN 2007 spring?.

Aanmelden en meer informatie?
Om je aan te melden vul je het deelnameformulier op www.lannation.nl in. Wil je eerste meer weten dan kan je meer informatie vinden op onze website. Als je vragen hebt kan je die stellen op ons forum.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
Reply to topic All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
:: Top